Ugnsbakade tomater

Ugnsbakade tomater

Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera dem gärna med ris och tzatziki så har du en komplett måltid.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grekisk sallad

    En fräsch och god grekisk sallad är både gott och vackert att se på. Toppa med torkad oregano och en god dressing med olivolja och

    LÄS MER >

    Chili Hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på korv med chilihummus

    LÄS MER >