Grekisk sallad som dipp recept

Grekisk sallad som dipp

Grekisk sallad med fetaost och oliver kan vara ett smakrikt tillbehör eller en egen liten rätt med bröd. Välj gärna en olivolja med karaktär.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Kreta Extra Virgin

    Olivolja Kreta Extra Virgin

    Läs Mer

    Oliver Kalamata

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi i olja recept

    Halloumi i olivolja

    Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår

    LÄS MER >

    Smaksatt olivolja

    Olivolja lyfter alla smaker. Om du kryddar den med örter, chili eller olika kryddblandningar lyfter den både kryddan och det du ringlar den över. Prova

    LÄS MER >