Het och smakrik olivolja med chili och oregano att doppa brödet i. Gott att ringla över allt från pasta och röror till sallad. Variera oljan med rosmarin och timjan, till exempel.
Het och smakrik olivolja med chili och oregano att doppa brödet i. Gott att ringla över allt från pasta och röror till sallad. Variera oljan med rosmarin och timjan, till exempel.
Dela
Skriv ut & Mejla
Innehåller följande Fontana produkter
Stek halloumi i rikligt med smakrik olivolja tillsammans med rosmarinkvistar. Servera osten med ett gott bröd och som suger upp oljan. Här använder vi vår
Olivolja lyfter alla smaker. Om du kryddar den med örter, chili eller olika kryddblandningar lyfter den både kryddan och det du ringlar den över. Prova
Granatäpple och fetaost är en härlig kombination. Här tar de plats i en mild spenatsallad med dressing på balsamvinäger. Perfekt som tillbehör eller som början
Grekisk sallad med fetaost och oliver kan vara ett smakrikt tillbehör eller en egen liten rätt med bröd. Välj gärna en olivolja med karaktär.
Halkidikioliver är goda i sig själva, men prova att marinera oliverna i citron och olivolja så får du ett helt nytt tillbehör. Fräscht, friskt och
Med honung, chili och za’atar blir dippen av feta och ricotta ett härligt hett och syrligt tillbehör. Njut den som den är med ett gott
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA