Grillad spetskål med Fetaost och pinjenötter

Grillad spetskål med Fetaost och pinjenötter

En grönsaksrätt som inte bara veganer och vegetarianer kommer att uppskatta. Den matiga spetskålen går utmärkt att grilla tillsammans med fläskkotletter eller andra grönsaker och rotfrukter. Servera tillsammans med Fontanas egen fetaost och pinjenötter för en fulländad rätt som gärna får avnjutas i sällskap av en skiva nybakat bröd.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Majs hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på en amerikansk variant

    LÄS MER >

    Chimichurri Hot dog

    En grekisk-argentisk variant på klassiska hot-dogs. Lär dig göra egen chimichurri som kan användas till både grillad korv och kött. Här bjuder vi på vårt

    LÄS MER >

    Ugnsbakade tomater

    Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera

    LÄS MER >

    Chili Hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på korv med chilihummus

    LÄS MER >