Vitlöksrostade padrones toppade med Feta

Vitlöksrostade padrones toppade med Feta

Pimiento de padrón är milda gröna chilifrukter som går utmärkt att grilla i ugn tillsammans med andra grönsaker eller fatlagrad fetaost från vårt eget skafferi. Servera som förrätt, smårätt eller tillbehör till kött, fågel och fisk.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Chili Hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på korv med chilihummus

    LÄS MER >

    Grekisk sallad

    En fräsch och god grekisk sallad är både gott och vackert att se på. Toppa med torkad oregano och en god dressing med olivolja och

    LÄS MER >

    Ugnsbakade tomater

    Tomater som är ugnsbakade med fetaost, olivolja och färska örter är en vegetarisk rätt som fungerar som smårätt på buffén, till vardag och fest. Servera

    LÄS MER >

    Majs hotdog

    Hot-dogs eller korv med bröd är inte bara gott utan också busenkelt att förbereda, gärna tillsammans med barnen. Här bjuder vi på en amerikansk variant

    LÄS MER >