Halloumifries med Chili- och Paprikadipp

Krispiga och gyllene Halloumifries med en smakrik chili- och paprikadipp är perfekta för både fredagsmyset och middagsbjudningen. Kombinationen av salt halloumi och söt-stark dipp är en fröjd för dig som älskar ost. Enkelt att laga och lika uppskattat av både stora och små!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

8-10 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Vitvinsvinäger 250 ml

    Vitvinsvinäger

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tzatziki recept på grekisk yoghurtsås med gurka

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till

    LÄS MER >
    Tahini Dipp Recept

    Tahini-dipp

    En krämig dipp gjord på sesampasta, vitlök och citron. Dippen är god som den är men kan också blandas med kikärtor för att skapa världens

    LÄS MER >
    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >