Pasta puttanesca med kalamataoliver och saganaki

En klassisk italiensk pasta som gör smaklökarna lyckliga. Smakrika oliver, sting av vitlök och hetta från chilin gör detta till en pasta att njuta om och om igen. Med riven grekisk saganaki på toppen blir den ännu godare.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Bruschetta soltorkade tomater 130 g

    Bruschetta soltorkade tomater

    Läs Mer
    Fontana Kalamata Oliver med Kärnor 360g

    Frixos Finest Kalamataoliver

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Tomatjuice 1 l

    Tomatjuice

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott