Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.

Använd våra pizzabottnar och gör pitabröd. Med oregano och olivolja smakar det precis som pitabrödet man äter i Grekland.
Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min
Dela
Skriv ut & Mejla
Så här ska grekisk fava ätas! Har man en gång njutit ljummen fava med karamelliserad lök och kapris är man fast. Den milda ärtröran är
Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination
Denna vispade feta-dipp med tranbärskompott och pistagenötter är rörornas Rolls Royce. Kombinationen av syrlig och salt feta, sötsyrliga tranbär och krispiga nötter bjuder på en
De här grönsaksspetten kan du grilla men det går lika bra att tillaga i ugnen om du inte har tillfälle att grilla dem. Och glöm
Här har Greklands mest älskade snabbmat fått en härligt ”smashad” känsla. Perfekt när du vill ha något gott och enkelt. Toppa med Tzatziki Avokado, grönsaker,