Search
Fontana Fava med karamelliserad lök och kapris Recept Bild

Fava med karamelliserad lök och kapris

Så här ska grekisk fava ätas! Har man en gång njutit ljummen fava med karamelliserad lök och kapris är man fast. Den milda ärtröran är en del av den klassiska medelhavsmaten och är en storfavorit att dela. Passar perfekt till fredagsmys, till grillat och gott bröd.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Fava Originalet 200g

    Fava Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Smashed Gyros med Feta

    Här har Greklands mest älskade snabbmat fått en härligt ”smashad” känsla. Perfekt när du vill ha något gott och enkelt. Toppa med Tzatziki Avokado, grönsaker,

    LÄS MER >
    Tzatziki recept på grekisk yoghurtsås med gurka

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till

    LÄS MER >

    Vispad Feta med Tranbär

    Denna vispade feta-dipp med tranbärskompott och pistagenötter är rörornas Rolls Royce. Kombinationen av syrlig och salt feta, sötsyrliga tranbär och krispiga nötter bjuder på en

    LÄS MER >