Fava med karamelliserad lök och kapris

Fava med karamelliserad lök och kapris

Detta är det traditionella sättet att servera Fava i Grekland. Den karamelliserade löken och kapris är Favans bästa smakkompisar. Passar bra som ett tillhör grillat eller att doppa bröd i.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Fava Originalet 200g

    Fava Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Kapris små fina 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vispad feta med honung

    Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination

    LÄS MER >

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska köket där vi

    LÄS MER >