Fava med karamelliserad lök och kapris
Karamelliserad lök och kapris till fava, grekisk bönröra Recept

Fava med karamelliserad lök och kapris

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Fava Originalet 200g

    Fava Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Så här ska grekisk fava ätas! Har man en gång njutit ljummen fava med karamelliserad lök och kapris är man fast. Perfekt tillbehör till grillat eller ett gott bröd.

    Laga något gott

    Tomatpasta

    Saknar du ett enkelt men ändå smakrikt recept på tomatpasta? Prova något nytt, använd tomatjuice i såsen! Ett smart sätt att ta till vara på

    LÄS MER >
    Jul-Halloumi Vegetarisk "Julskinka" Recept

    Griljerad Juloumi

    När vi först skulle sa att vi skulle göra en ”julskinka”-grilloumi trodde först alla att vi var galna. Men så testade vi och det blev

    LÄS MER >