Search
Pizza med Lammfärs och Grilloumi Recept

Pizza med Ruccola och Grilloumi

Här kommer ett recept på fullkornspizza med vitlökskryddad lammfärs och Grilloumi som är Fontanas egen grill- och stekost. Har du inte tid att baka egen pizzadeg kan du använda våra förgräddade pizzabottnar! Finns både som fullkorn och vete.

Tillagningstid: 25 min Förberedelser: 10 min

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner

Pizzadeg

Fyllning:

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Pizzabottnar Mini Förpackning

Stenugnsbakad Pizzabotten Vete Mini

Läs Mer
Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

Läs Mer
Fontana Olivolja Originalet 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

Grilloumi Original 200 g

Läs Mer
oliver kalamata urkärnade i plåtburk

Oliver Kalamata Urkärnade

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hummustallrik med fetaost

    En snabb och smakrik hummustallrik på bara 10 minuter! Bred ut krämig Chunky Kalamata, toppa med saftiga Kalamataoliver, smulig fetaost och en skvätt olivolja. Servera

    LÄS MER >