Goda små pizzor med salladslök, champinjoner och smulad fetaost.

Pizza bianco med champinjoner och smulad fetaost

Små fina pizza bianco toppade med fetaost, champinjoner och salladslök. På våra stenugnsbakade pizzabottnar är de färdiga på några minuter. Perfekta till drinken, på buffén eller som middag med en grönsallad.

Vad är pizza bianco, kanske du undrar? Ordagrant är det en vit pizza på italienska, men man brukar kalla alla pizzor utan tomat för pizza bianco. Med crème fraiche, ricotta eller färskost på pizzan blir den verkligen en helt ny rätt. Här har vi toppat våra färdiga stenugnsbakade minipizzabottnar med champinjoner, salladslök och smulad fetaost. Men du kan göra härliga minipizzor med alla dina favorittoppingar! Salami, räkor och oliver passar till exempel också på en pizza bianco. Har man bara en riktigt god stenugnsbakad pizzabotten är det bara att börja experimentera. Våra små pizza bianco funkar lika bra till mellanmålet eller drinken som till pizzafesten eller middagen.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-4 Portioner
 • Innehåller följande Fontana produkter

  Fontana Pizzabottnar Mini Förpackning

  Stenugnsbakad Pizzabotten Vete Mini

  Läs Mer
  Fontana Frixos Finest Feta med Tryffel

  Frixos Finest Feta med Tryffel

  Läs Mer

  I SAMARBETE MED GASTROFY

  Gör så här

 • fontana_watch Created with Sketch.

  Start timer

  Laga något gott

  Hummuspizza Recept

  Hummuspizza

  Hummus på pizzan? Självklart! Som en strålande inledning på fredagsmyset bjuder vi på denna ljuvligt goda pizza där hummus, potatis och chilimarinerad fetaost möts i

  LÄS MER >