Pizza med Ruccola och Grilloumi
Pizza med Lammfärs och Grilloumi Recept

Pizza med Ruccola och Grilloumi

Här kommer ett recept på fullkornspizza med vitlökskryddad lammfärs och Grilloumi som är Fontanas egen grill- och stekost. Har du inte tid att baka egen pizzadeg kan du använda våra förgräddade pizzabottnar! Finns både som fullkorn och vete.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner

Pizzadeg

Fyllning:

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Pizzabottnar Mini Förpackning

Stenugnsbakad Pizzabotten Vete Mini

Läs Mer
Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

Läs Mer
Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

Grilloumi Original 200 g

Läs Mer

Oliver Kalamata Urkärnade

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bondpizza

    Bjud på äkta grekisk pizza! Den här varianten kallas för bondpizza och serveras mycket på Kreta. Toppa med krispig paprika, fetaost och kalamataoliver på en

    LÄS MER >

    Fullkornsbulgur med aubergine

    En riktigt god och hälsosam gratäng gjord på fullkornsbulgur och vitlökskryddad aubergine. Perfekt som huvudrätt eller till kött och kyckling. Ett busenkelt recept för snabblagade

    LÄS MER >