PIZZA – Mezza Luna – med julskinka och svartkål
Pizza  Mezza Luna Med Julskinka Och Svartkål Recept

PIZZA – Mezza Luna – med julskinka och svartkål

Pizza med julskinka och svartkål är ett utmärkt sätt att ta vara på resterna från julbordet. Här har vi toppat pizzan med saganakiost från Fontanas familjeskafferi. Skapa enkla och spännande nya rätter med rester från julbordet och dina egna favoriter från vårt sortiment. Recept på pizzadeg och tomatsås finner du bland våra övriga recept!

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hummuspizza Recept

    Hummuspizza

    Hummus på pizzan? Självklart! Som en strålande inledning på fredagsmyset bjuder vi på denna ljuvligt goda pizza där hummus, potatis och chilimarinerad fetaost möts i

    LÄS MER >

    Fullkornsbulgur med aubergine

    En riktigt god och hälsosam gratäng gjord på fullkornsbulgur och vitlökskryddad aubergine. Perfekt som huvudrätt eller till kött och kyckling. Ett busenkelt recept för snabblagade

    LÄS MER >
    Pizza med lammfärs recept

    Pizza med lammfärs

    En supersnabb pizza med äkta medelhavssmak. Lammfärsen varvas med grekiska oliver och massor av gravieraost från vårt familjeskafferi. Såsen är gjord på Fontanas tomatjuice och

    LÄS MER >

    Bondpizza

    Bjud på äkta grekisk pizza! Den här varianten kallas för bondpizza och serveras mycket på Kreta. Toppa med krispig paprika, fetaost och kalamataoliver på en

    LÄS MER >