Search

Potatis- och Halloumistacks med Rosmarin

Krispiga och gyllene Halloumistacks med smak av rosmarin – en underbar kombination av salt halloumi, potatis och sötpotatis. Perfekt som förrätt, tillbehör till middagen eller som en lyxig detalj till helgens mat. För dig som älskar ost är detta ett recept som verkligen imponerar vid bordet!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

12 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Scarpaccia

    En modern twist på den klassiska scarpaccian – här med salt halloumi och krispig potatis. Perfekt som en lätt lunch, en matig förrätt eller ett

    LÄS MER >

    Mini-ravasaki med halloumi

    Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar

    LÄS MER >