Stenugnsbakad pizza med hemmagjord pesto, fetaost, kronärtskocka och ruccola

Släng inte resterna, skapa en pizza istället! Med enkla medel kan ruccola, vitlök, citron och kryddor bli en egengjord pesto som grund och toppas med fetaost, kronärtskocka och riven ost. Ett perfekt sätt att spara på miljö, svinn och plånboken, samtidigt som du kan hitta en ny smakfavorit!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Bruschetta kronärtskocka 130 g

    Bruschetta kronärtskocka

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Halkidiki Kalamata-Olivmix Kärnor 360g

    Frixos Finest Olivmix Kalamata & Halkidiki

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150 g

    Äkta Grekisk Yoghurt 10% 150g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott