Vegetariska vinbladsdolmar
Vegetariska vinbladsdolmar recept

Vegetariska vinbladsdolmar

Vindolmar är en kär basrätt i det grekiska köket. Varje familj har sitt eget recept så här bjuder vi på Fontanas egen favorit med krämig citronsås som hälls över de fyllda dolmarna strax före servering.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

  • Ägg- och citronsås

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Sås:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Saganakistänger Recept

    Saganakistänger

    Friterad ost är en självklar hit bland både vuxna och barn. Här delar vi med oss av ett busenkelt recept på klassiska plockisar gjorda med

    LÄS MER >