Vegetariska vinbladsdolmar
Vegetariska vinbladsdolmar recept

Vegetariska vinbladsdolmar

Vindolmar är en kär basrätt i det grekiska köket. Varje familj har sitt eget recept så här bjuder vi på Fontanas egen favorit med krämig citronsås som hälls över de fyllda dolmarna strax före servering.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

  • Ägg- och citronsås

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Sås:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Saganaki Olivbollar Recept

    Saganaki olivbollar

    Ugnsbakade ostbollar som gömmer en stor härlig oliv i hjärtat. I det här receptet har vi använt en klassisk grekisk hårdost som bjuder på mycket

    LÄS MER >
    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >