fbpx
Saganakigratinerade morötter med vitlök
Saganakigratinerade Morötter Med Vitlök Recept

Saganakigratinerade morötter med vitlök

Morötter är en klar favorit bland rostade grönsaker och här gratineras de med sakanakiost som ger de söta morötterna en lite skarpare karaktär. Ett gott inslag på buffebordet eller som tillbehör till kött och kyckling.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >
    Tzatziki recept på grekisk yoghurtsås med gurka

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till

    LÄS MER >