Saganakigratinerade morötter med vitlök
Saganakigratinerade Morötter Med Vitlök Recept

Saganakigratinerade morötter med vitlök

Morötter är en klar favorit bland rostade grönsaker och här gratineras de med sakanakiost som ger de söta morötterna en lite skarpare karaktär. Ett gott inslag på buffebordet eller som tillbehör till kött och kyckling.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >