Saganakigratinerade morötter med vitlök
Saganakigratinerade Morötter Med Vitlök Recept

Saganakigratinerade morötter med vitlök

Morötter är en klar favorit bland rostade grönsaker och här gratineras de med sakanakiost som ger de söta morötterna en lite skarpare karaktär. Ett gott inslag på buffebordet eller som tillbehör till kött och kyckling.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >
    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >
    Ägghalvor Med Oliver Recept

    Ägghalvor med oliver

    En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!

    LÄS MER >