Gröna urkärnade oliver av sorten halkidiki. Skördade i norra Grekland där olivlundarna frodas. Oliverna är krispiga, sältan balanserad och smaken frisk.

Gröna urkärnade oliver av sorten halkidiki. Skördade i norra Grekland där olivlundarna frodas. Oliverna är krispiga, sältan balanserad och smaken frisk.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
Dela
Skriv ut & Mejla
I samarbete med Matspar
En favoritplockis bland alla olivälskare! Låt gärna de krossade oliverna vila i sin citron- och vitlökslag i ett par dagar innan de serveras. Då hinner
Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en
En äkta grekisk sallad med allt det goda från våra bördiga ömarker. Servera som lunch tillsammans med ett gott bröd, eller som tillbehör till kött,