Halloumispett Recept

Halloumispett

Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora köttiga kalamataoliver och Fontana Halloumi Original. Servera i pitabröd med färska grönsaker eller på grilltallriken tillsammans med en god sallad och ett gott bröd. En säker hit i sommar!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Oliver Kalamon Urkärnade Ekologiska 290 g

    Oliver Kalamata Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Fullkorn

    Läs Mer
    Fontana Originalet Äkta Grekisk Tzatziki

    Äkta Grekisk Tzatziki Originalet 200 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Med Vattenmelon Recept

    Halloumi med vattenmelon

    Det här är en stor favorit i sommarvärmen på Cypern, så gott! Andra ostar, som saganaki, grilloumi eller feta är också jättegott till vattenmelon, och

    LÄS MER >

    Grilloumisallad med Quinoa

    En god och hälsosam sommarsallad med quinoa, grilloumi och stora härliga halkidikioliver från Fontanas medelhavsskafferi. Går snabbt att röra ihop till en kalorisnål lunch eller

    LÄS MER >