Search
Feta med grillad zucchini och aubergine recept

Feta med grillad zucchini och aubergine

Grillade auberginer med oliv- och vitlöksmarinad toppade med fetaost och färsk oregano. Elden lyfter fram smaken i grönsakerna och ger marinaden en ljuvlig glasering. Ett utsökt tillbehör till sommarens grillkvällar. Lägg upp direkt från grillen eller skär i bitar och servera som sallad.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Marinad till grönsakerna:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Med Vattenmelon Recept

    Halloumi med vattenmelon

    Det här är en stor favorit i sommarvärmen på Cypern, så gott! Andra ostar, som saganaki, grilloumi eller feta är också jättegott till vattenmelon, och

    LÄS MER >
    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >
    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >