Search

Bakad Fetaost- & Citronpasta

En enkel och god pasta som nästan sköter sig själv. Den bakade fetan bjuder på ett himmelrike av krämighet, citronerna är ett paradis av syrlighet och vitlöken en dröm av mjuk smörig smak. Tillsammans blir en middag du vill göra om och om igen. Servera med färskt bröd och en god olivolja.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontana Tomatpasta Recept Bild

    Tomatpasta

    Saknar du ett enkelt men ändå smakrikt recept på tomatpasta? Prova något nytt, använd tomatjuice i såsen! Ett smart sätt att ta till vara på

    LÄS MER >
    Sesampanerad Fetaost Recept

    Sesampanerad Fetaost

    Ett enkelt recept på stekt fetaost med sesamfröskal. Sesamfröna ger osten en lite nötigare smak. Serveras varm och med några droppar honung. Perfekt som förrätt

    LÄS MER >
    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >