Search

Smaksatt Tomat- & Mandelolja

Nybakat bröd och olivolja är ett måste på varje grekiskt matbord. Extra festlig och smakrik blir den om du blandar i soltorkade tomater, rostad mandel, örter och citron – det blir fantastiskt gott! Doppa och dippa och njut som man gör i Grekland. Servera med ett gott rykande färskt bröd.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Soltorkade Tomater Finskurna 180 g

    Soltorkade Tomater Finskurna

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vispad feta med honung

    Sött, salt och krämigt. Vispad fetaost är ett fantastiskt gott tillbehör till grillat. Men även väldigt gott att doppa bröd i. Här i en kombination

    LÄS MER >
    Tahini Dipp Recept

    Tahini-dipp

    En krämig dipp gjord på sesampasta, vitlök och citron. Dippen är god som den är men kan också blandas med kikärtor för att skapa världens

    LÄS MER >