Fontanas stek- och grillost producerad enligt eget familjerecept. Till skillnad från halloumi är osten gjord på 90% komjölk och 10% får- och getmjölk och ej vikt. Det gör osten lämplig att riva till pasta, pizza och gratänger men även grilla hel.

Fontanas stek- och grillost producerad enligt eget familjerecept. Till skillnad från halloumi är osten gjord på 90% komjölk och 10% får- och getmjölk och ej vikt. Det gör osten lämplig att riva till pasta, pizza och gratänger men även grilla hel.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
Grilloumipizza till fredagsmyset blir en garanterad succé! Vår goda grill- och stekost får här sällskap av spetspaprika och grekiska kalamataoliver. Laga extra snabba och goda
Vill du minska på köttfärsen i dina rätter men inte ta bort det helt? Testa blanda med halloumi! Att mixa halloumi eller grilloumi med köttfärs