Ursprungsskyddad grekisk hårdost av får- och getmjölk från ön Lesvos i Grekland. Serveras oftast stekt tillsammans med några droppar pressad citron medan osten fortfarande är varm.
Ursprungsskyddad grekisk hårdost av får- och getmjölk från ön Lesvos i Grekland. Serveras oftast stekt tillsammans med några droppar pressad citron medan osten fortfarande är varm.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
Ljuvligt frasiga, söta och salta – dessa små naggande goda mini-ravasakis är en grekisk delikatess. Allt du behöver är grekisk filodeg och halloumi, sedan rullar
Nybakat bröd och olivolja är ett måste på varje grekiskt matbord. Extra festlig och smakrik blir den om du blandar i soltorkade tomater, rostad mandel,
När grönkål, feta, valnötter och granatäpple hamnar på en pizza, gör de det med besked. Vilken uppställning! Gott, enkelt och festligt – perfekt för en
Denna vispade feta-dipp med tranbärskompott och pistagenötter är rörornas Rolls Royce. Kombinationen av syrlig och salt feta, sötsyrliga tranbär och krispiga nötter bjuder på en
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA