Ursprungsskyddad grekisk hårdost av får- och getmjölk från ön Lesvos i Grekland. Serveras oftast stekt tillsammans med några droppar pressad citron medan osten fortfarande är varm.
Ursprungsskyddad grekisk hårdost av får- och getmjölk från ön Lesvos i Grekland. Serveras oftast stekt tillsammans med några droppar pressad citron medan osten fortfarande är varm.
– mättat fett
Kolhydrater
– varav sockerarter
Protein
Salt
DELA
SKRIV UT & MEJLA
Saganaki är grekisk får- och getost som produceras på ön Lesvos. Ett populärt sätt att äta Saganaki är genom att helt enkelt steka några skivor
Svensk kantarellmacka med grekiska förtoner! Vad kan vara godare än en skiva gott bröd med smörstekta kantareller? Här får den klassiska svampmackan i alla fall
En enkel men lyxig recept på räkor. Det här är en rätt med ugnsbakade räkor i mustig tomatsås toppad med smulad fetaost. Utmärkt som förrätt
Baka vår egen Fontana pizza och bjud nära och kära på en annorlunda smakupplevelse! Med inlagda kronärtskockor från vårt familjeskafferi, kokta rödbetor och fetaost skapar
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA