SVENSK GRILLOST.
GREKISK KÄRLEK.

Först introducerade vi halloumi i Sverige. Den blev en helt ny matvana. Sedan gjorde vi Sveriges första grillost, en grekisk Grilloumi efter eget recept. Den blev väldigt god. Nu har vi gjort en svensk Grilloumi av mjölk från norrländska kossor i samarbete med Norrmejerier. Den blev alldeles underbar.

HA ALLTID
GRILLOUMI® I KÖKET

Vår svenska Grilloumi av norrländsk komjölk är perfekt att ha hemma i kylen. Osten är god i sig själv med mynta och en balanserad sälta. Den är också det perfekta alternativet både för laktovegetarianer och flexitarianer. Med sin stabila textur är den en lättanvänd, prisvärd grillost som gör livet enkelt och kreativt för köket och gott för gästen.

Grilloumiburgare

En 100 % svensk Grilloumiburgare att steka eller grilla. Producerad av mjölk från norrländska kossor. Förpackad i praktiskt 9-pack.

LOKALPRODUCERAD HANTVERKSOST

Grilloumi är ingen vanlig grillost. Det är en ovanligt god lokalproducerad ost efter vårt eget familjerecept, gjord med allt vårt hantverkskunnande. Där du använder halloumi, kan du använda Grilloumi. Där du använder annan grillost, tycker vi verkligen att du ska prova Grilloumi.

GOD SMAK FÖR GÄSTEN

Vår svenska Grilloumi är tillverkad hos Norrmejerier, av mjölk från norrländska kossor. Tillsammans har vi tagit fram en upplevelse i smak och konsistens som får det laktovegetariska alternativet på menyn att bli en rätt att längta efter.

GOD HANTERING FÖR KÖKET

Grilloumi är en väldigt mångsidig proteinkälla. Den funkar lika bra att steka, grilla och fritera som att koka, riva och ugnsbaka. Strö den över pizzan, blanda den i färsen eller krydda den till en helt ny smakupplevelse! Med ost i kylen kan man både få utlopp för kökskreativiteten och snabbt hitta lösningar i alla situationer. Vill du ha några tips?

EN MATSMART OCH PRISVÄRD OST

Mångsidigheten och hållbarheten är några av Grilloumins superkrafter. Helt matsmart fyller du kylen, plockar fram osten när den behövs och lagar till den på några minuter. Med en hållbarhet på upp till ett år är den lätt att ha på lager som en prisvärd problemlösare.

Variera köket med grilloumi®

Grilloumi är en ovanligt god proteinkälla för laktovegetarianer, flexitarianer och helt vanliga matgäster. Dessutom passar den till allt från brunch och bowls till kryddstark fusion och nyskapande desserter. Dags att testa?
Med hoisinsvamp och baobröd blir Grilloumin asiatisk. Med za’atar drar den åt Mellanöstern. Hur vill du ha den?
Ladda upp med Grilloumi i kylen. Då kan du när som helst svänga ihop en bowl.
Världen skulle behöva bli lite mer mjuk och god. Lite som en Grilloumi som kokar med i en Shakshouka.

Med en rejäl skiva Grilloumi, några grönsaker och en klick god röra är det lätt att vara flexitarian.

Grilloumi kan ersätta allt från mozzarella och gratängost till parmesan. Det blir inte likadant, men det blir minst lika gott.
Få kan motstå en friterad ost med honung. Med rätt tillbehör blir Grilloumi något sött efter maten – eller när som helst.