Grilloumi Bao Buns
Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

Grilloumi Bao Buns

Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk gochujangpasta som ger chilimajonnäsen en lite mer komplex smak med härlig hetta.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Hoisinsvamp:

    Picklad gurka:

    Tillbehör:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Svensk Grilloumi

    Grilloumi® Svensk Grillost

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >