Grillrecept

Ostarna är redo, recepten är utvalda. Nu återstår bara för dig att slappna av och briljera vid grillgallret. Här kommer några förslag till en riktigt härlig kväll runt grillen.

GRILLAD HALLOUMI I PITABRÖD

Vego till middag? Här är en enkel men väldigt god rätt som gör de flesta glada. Fyll pitabröd med krispig halloumi, färska grönsaker, olivolja och citron. Ät och njut!

HALLOUMISPETT

Tänd grillen och välkomna sommaren! Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora kalamataoliver och vår halloumi, originalet från Cypern. Servera grillspetten i pitabröd eller på tallrik med en sallad och ett gott bröd.

CHILLIMARINERAD GRILLOUMIBURGARE

Visste du att man kan marinera Grilloumi? Här har våra ostburgare fått extra sting av stark chilisås. Tillsammans med en fräsch citruscoleslaw gör den marinerade osten det här till en av de godaste burgarna vi har ätit. Marinera mera!

FETA MED GRILLAD ZUCCHINI OCH AUBERGINE

Zucchini, aubergine och feta gör sommarlivet lite enklare. Grilla grönsakerna med vitlöksolja och toppa med fetaost och färsk oregano. Ett perfekt tillbehör till sommarens grillkvällar.

VATTENMELONSALLAD

Inget somrigt buffébord är komplett utan en läskande melonsallad. Här får sommarfrukten sällskap av grillad halloumi, knapriga pinjenötter och lime. Ju mognare melon du hittar, desto sötare och mer smakrik sallad får du. God sommar!

GRÖN HALLOUMIBURGARE

Avokado och blandade salladsblad gör halloumiburgaren ännu grönare. Fontanas tzatziki är alltid väldigt god till. Vill man inte göra burgare funkar grillad halloumi lika bra i en sallad eller på en toast. Men glöm inte oliverna! Små och smakrika med fin sälta.

missa inte

Folkdesign Tävling

FONTANA FOLKDESiGN 2025 Gör dig redo att plocka fram designstjärnan i dig! 0 VECKOR 0 DAGAR 0 TIMMAR 0 MINUTER...

Läs mer

Grilla Grekiskt

Känner du grilldoften? Toppa grillkvällarna i sommar med våra bästa grilltips. Hel halloumi på gallret, Grilloumi på spett och grillad feta...

Läs mer

Grillrecept

Ostarna är redo, recepten är utvalda. Nu återstår bara för dig att slappna av och briljera vid grillgallret. Här kommer...

Läs mer
Grilla Saganaki

Grilla Saganaki?

GRILLA SAGANAKI? NEJ! Saganaki är en härlig grekisk hårdost som sätter smak på de flesta sammanhang. Men grilla aldrig saganaki...

Läs mer

#grillagrekiskt

Vill du synas här eller i våra sociala kanaler? Tagga oss!