Grillrecept

Ostarna är redo, recepten är utvalda. Nu återstår bara för dig att slappna av och briljera vid grillgallret. Här kommer några förslag till en riktigt härlig kväll runt grillen.

GRILLAD HALLOUMI I PITABRÖD

Vego till middag? Här är en enkel men väldigt god rätt som gör de flesta glada. Fyll pitabröd med krispig halloumi, färska grönsaker, olivolja och citron. Ät och njut!

HALLOUMISPETT

Tänd grillen och välkomna sommaren! Vegetariska grillspett med härligt krispig paprika, stora kalamataoliver och vår halloumi, originalet från Cypern. Servera grillspetten i pitabröd eller på tallrik med en sallad och ett gott bröd.

CHILLIMARINERAD GRILLOUMIBURGARE

Visste du att man kan marinera Grilloumi? Här har våra ostburgare fått extra sting av stark chilisås. Tillsammans med en fräsch citruscoleslaw gör den marinerade osten det här till en av de godaste burgarna vi har ätit. Marinera mera!

FETA MED GRILLAD ZUCCHINI OCH AUBERGINE

Zucchini, aubergine och feta gör sommarlivet lite enklare. Grilla grönsakerna med vitlöksolja och toppa med fetaost och färsk oregano. Ett perfekt tillbehör till sommarens grillkvällar.

VATTENMELONSALLAD

Inget somrigt buffébord är komplett utan en läskande melonsallad. Här får sommarfrukten sällskap av grillad halloumi, knapriga pinjenötter och lime. Ju mognare melon du hittar, desto sötare och mer smakrik sallad får du. God sommar!

GRÖN HALLOUMIBURGARE

Avokado och blandade salladsblad gör halloumiburgaren ännu grönare. Fontanas tzatziki är alltid väldigt god till. Vill man inte göra burgare funkar grillad halloumi lika bra i en sallad eller på en toast. Men glöm inte oliverna! Små och smakrika med fin sälta.

missa inte

New Landing Page

Vinn en resa till solen! Tävling för dig som älskar Grekland (och ost). Vi på Fontana, tillsammans med Apollo, tänkte...

Läs mer

Terms and Condition

Tävlingsvillkor för ”Tävla och vinn ett presentkort, värde 20 000 kr från Apollo” Vad roligt att du vill vara med...

Läs mer

Confirmation

Heja dig och lycka till! Psst. Glöm inte att spara dina kvitton. fyll på med grekiska vibbar redan idag! Hitta...

Läs mer

New page

Vinn en resa till solen! Tävling för dig som älskar Grekland (och ost). Vi på Fontana, tillsammans med Apollo, tänkte...

Läs mer

Pocket Wrap

Har du Pocket Wrap hemma är det superenkelt att få vardag att smaka som helg. Brödet är förgräddat och vikt...

Läs mer

Fetaostens Dag

HIPP HIPP HURRA! FIRA FETAOSTENS DAG Det är ingen hemlighet att vi är galna i feta. Vi älskar osten så...

Läs mer

#grillagrekiskt

Vill du synas här eller i våra sociala kanaler? Tagga oss!