Den 19 maj fyller vår älskade gnisselost år – och självklart firar vi det. Förra året hade vi en hejdundrans 40-årsfest. 2024 var det 40 år sedan vi tog halloumin till Sverige och svenskarna fick smaka på ett stycke grekcypriotisk matkultur. Halloumiostens dag är en fest för alla sinnen: ta fram stekpannan eller tänd grillen, samla dina vänner och njut av den krispiga, salta favoriten som är så mångsidig att du kan koka, riva, grilla – eller äta den precis som den är. Hurra för halloumi!
Vill du ha finfina erbjudanden? Eller veta när nya produkter lanseras? Prenumerera på vårt nyhetsbrev så har du alltid koll på det senaste från medelhavsköket.
Tack för att du väljer Fontanas produkter! Detta är maten jag har vuxit upp med och jag hoppas att den ska få leva vidare i ditt kök.
LOIZOS PAPADOPOULOS
Copyright © 2023 Fontana
RECEPT
Produkter
HITTA OSS PÅ
BRA ATT VETA
SEKRETESS
OM FONTANA