Bakad sötpotatis med getost och rödlök
Bakad sötpotatis med getost och rödlök recept

Bakad sötpotatis med getost och rödlök

Sötpotatis används flitigt i det grekiska köket. Här har vi valt att toppa bakpotatisarna med kanel- och chillistekt lök. Färsk getost ger en syrlig dimension åt en annars ganska så söt rätt.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk 150 g

    Frixos Finest Getost av 100% Getmjölk

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Kikärtsbullar Recept

    Kikärtsbullar

    Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera

    LÄS MER >