Blomkål och Halloumipanna Recept

Blomkål och Halloumipanna

Fixa middagen på en plåt med blomkål, tomatsås och oliver. Mot slutet låter du halloumi rostas ovanpå. Enkelt och smakrikt! Servera med ris och hummus.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fyllda auberginer recept

    Fyllda auberginer

    Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut

    LÄS MER >
    Stekt Grilloumi Med Oliver Recept

    Stekt Grilloumi med oliver

    En enkel och god brunsch- eller lunchrätt med vår egen Grilloumi stekost! Här får den gott sällskap av skivade kalamonoliver och rikliga mängder olivolja från

    LÄS MER >
    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >
    Hasslebacks Halloumi

    Hasselbacks Halloumi

    En riktig klassiker i nytappning. Vad sägs om ugnsbakad hasselbacks-halloumi med solmogna tomater och underbara smaker av hetta och syra med vitlök, chili, citron och

    LÄS MER >