Blomkål och Halloumipanna
Blomkål och Halloumipanna Recept

Blomkål och Halloumipanna

Fixa middagen på en plåt med blomkål, tomatsås och oliver. Mot slutet låter du halloumi rostas ovanpå. Enkelt och smakrikt! Servera med ris och hummus.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >
    Stekt Grilloumi Med Oliver Recept

    Stekt Grilloumi med oliver

    En enkel och god brunsch- eller lunchrätt med vår egen Grilloumi stekost! Här får den gott sällskap av skivade kalamonoliver och rikliga mängder olivolja från

    LÄS MER >