Blomkål och Halloumipanna
Blomkål och Halloumipanna Recept

Blomkål och Halloumipanna

Hela middagen på en plåt! Med blomkål, tomatsås och oliver har du en vegetarisk hit som ger minimalt med disk. Mot slutet låter du halloumi rostas ovanpå. Enkelt och smakrikt! Servera med ris och hummus.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    oliver kalamata urkärnade i plåtburk

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumifritatta Recept

    Halloumifritatta

    Ett enkelt recept på en ljuvligt god äggpannkaka med grillad paprika, kronärtskockor och soltorkade tomater från Fontanaskafferiet. Den smulade fetaosten ger ett extra krämigt resultat.

    LÄS MER >
    Halloumi Spett Recept

    Halloumi-spett

    Grillade halloumi-spett är en given favorit på de flesta grillgaller. Varva osten med soltorkade tomater och kalamataoliver från Fontanas familjeskafferi, bjud på en äkta grekisk

    LÄS MER >
    Stekt Grilloumi Med Oliver Recept

    Stekt Grilloumi med oliver

    En enkel och god brunsch- eller lunchrätt med vår egen Grilloumi stekost! Här får den gott sällskap av skivade kalamonoliver och rikliga mängder olivolja från

    LÄS MER >