Blomkål och Halloumipanna Recept

Blomkål och Halloumipanna

Hela middagen på en plåt! Med blomkål, tomatsås och oliver har du en vegetarisk hit som ger minimalt med disk. Mot slutet låter du halloumi rostas ovanpå. Enkelt och smakrikt! Servera med ris och hummus.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    oliver kalamata urkärnade i plåtburk

    Oliver Kalamata Urkärnade

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >
    Halloumi Fries Recept

    Halloumi-fries

    Har du aldrig testat halloumi-fries får du inte missa detta busenkla recept på världens godaste fries! Perfekt som plockrätt eller tillbehör till fisk och kött.

    LÄS MER >
    Fyllda auberginer recept

    Fyllda auberginer

    Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut

    LÄS MER >