Påskhalloumi – Helgrillad Halloumi Med myntadressing, ärtor och potatis
Påskhalloumi - Helgrillad Halloumi Med Myntadressing Ärtor Och Potatis Recept

Påskhalloumi – Helgrillad Halloumi Med myntadressing, ärtor och potatis

Halloumi kan man göra mycket gott med! Här har vi valt att helgrilla osten och smaksätta den med en mynta- och dilldressing. Rätten får fint sällskap av gröna ärtor med smör och krossad potatis.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Myntadressing

    Till servering

    Krossad potatis

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Original 750 g

    Halloumi Original

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Myntadressing

    Till servering

    Krossad potatis

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Wrap Med Halloumi Fries Recept

    Wrap med Halloumi Fries

    Ett busenkelt recept på wraps som har fyllts med Fontana Halloumi Fries och en fräsch ruccolasallad. De krispiga halloumistavarna får sällskap av vår egen grekiska

    LÄS MER >
    Halloumi Toast Recept

    Halloumi-toast

    Halloumi är en oändligt variationsrik ost som passar utmärkt i sallader, grillspett och inte minst riktigt goda toasts! Här får den sällskap av grekisk peperoni

    LÄS MER >