fbpx
Påskhalloumi – Helgrillad Halloumi Med myntadressing, ärtor och potatis
Påskhalloumi - Helgrillad Halloumi Med Myntadressing Ärtor Och Potatis Recept

Påskhalloumi – Helgrillad Halloumi Med myntadressing, ärtor och potatis

Halloumi kan man göra mycket gott med! Här har vi valt att helgrilla osten och smaksätta den med en mynta- och dilldressing. Rätten får fint sällskap av gröna ärtor med smör och krossad potatis.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Myntadressing

    Till servering

    Krossad potatis

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet 750 g

    Halloumi Originalet 750 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Myntadressing

    Till servering

    Krossad potatis

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Fries Recept

    Halloumi-fries

    Har du aldrig testat halloumi-fries får du inte missa detta busenkla recept på världens godaste fries! Perfekt som plockrätt eller tillbehör till fisk och kött.

    LÄS MER >
    Fyllda auberginer recept

    Fyllda auberginer

    Gratinerade grönsaker blir extra goda när de fylls med en härligt mustig köttfärssås och riven grilloumi. Gillar du inte auberginer får du gärna byta ut

    LÄS MER >