Påskhalloumi - Helgrillad Halloumi Med Myntadressing Ärtor Och Potatis Recept

Påskhalloumi – Helgrillad Halloumi Med myntadressing, ärtor och potatis

Halloumi kan man göra mycket gott med! Här har vi valt att helgrilla osten och smaksätta den med en mynta- och dilldressing. Rätten får fint sällskap av gröna ärtor med smör och krossad potatis.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10-12 Portioner
  • Myntadressing

    Till servering

    Krossad potatis

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet PDO 750g

    Halloumi Originalet 750 g

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Myntadressing

    Till servering

    Krossad potatis

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumifritatta Recept

    Halloumifritatta

    Ett enkelt recept på en ljuvligt god äggpannkaka med grillad paprika, kronärtskockor och soltorkade tomater från Fontanaskafferiet. Den smulade fetaosten ger ett extra krämigt resultat.

    LÄS MER >
    Hasslebacks Halloumi

    Hasselbacks Halloumi

    En riktig klassiker i nytappning. Vad sägs om ugnsbakad hasselbacks-halloumi med solmogna tomater och underbara smaker av hetta och syra med vitlök, chili, citron och

    LÄS MER >