Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och saganaki
Bougiourdi - Ugnsbakad Halloumi Med Fetaost Och Graviera Recept

Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och saganaki

En enkel förrätt som sätter snurr på smaklökarna! Bougiourdi är en kryddig ost- och paprikasallad som bakas i ugn. Kan serveras både till kött och fisk eller som entrérätt.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Peperoni Mellanstark & Söt 460g

    Peperoni Mellanstark & Söt

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fetaostgratinerade Räkor Recept

    Fetaostgratinerade räkor

    Ugnsgratinerade räkor i paprikakryddad tomat- och vitlökssås som toppats med smulad fetaost. En lite lyxigare vegetarisk rätt som går snabbt att förbereda. Servera gärna med

    LÄS MER >
    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >
    Inbakad Fetaost Recept

    Inbakad fetaost

    Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig

    LÄS MER >