Search
Bougiourdi - Ugnsbakad Halloumi Med Fetaost Och Graviera Recept

Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och saganaki

En enkel förrätt som sätter snurr på smaklökarna! Bougiourdi är en kryddig ost- och paprikasallad som bakas i ugn. Kan serveras både till kött och fisk eller som entrérätt.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer
    Fontana Saganaki Ost

    Saganaki PDO

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g PDO

    Läs Mer
    Fontana Peperoni Mellanstark & Söt 460g

    Peperoni Mellanstark & Söt

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Smashed Gyros med Feta

    Här har Greklands mest älskade snabbmat fått en härligt ”smashad” känsla. Perfekt när du vill ha något gott och enkelt. Toppa med Tzatziki Avokado, grönsaker,

    LÄS MER >