Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och saganaki
Bougiourdi - Ugnsbakad Halloumi Med Fetaost Och Graviera Recept

Bougiourdi – ugnsbakad halloumi, fetaost och saganaki

En enkel förrätt som sätter snurr på smaklökarna! Bougiourdi är en kryddig ost- och paprikasallad som bakas i ugn. Kan serveras både till kött och fisk eller som entrérätt.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Peperoni Mellanstark & Söt 460g

    Peperoni Mellanstark & Söt

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Inbakad Fetaost Recept

    Inbakad fetaost

    Den goda fetaosten vet inga gränser i det grekiska köket. Här bjuder vi på ett lättbakat recept där tunna frasiga filodegsplattor har fyllts med krämig

    LÄS MER >