Dakos – Grekiska Skorpor Med Tomat Och Feta Recept

Dakos – Grekiska skorpor med tomat och feta

Dakos är en grekisk fullkornsskorpa från Kreta som påminner lite om bruschettan men är en matigare variant. Här toppas den med tomat, fetaost, kapris och oliver. Serveras som förrätt, mellanmål eller en lättare smårätt.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Fontana Oliver Kalamon Urkärnade Ekologiska 290 g

    Oliver Kalamata Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Fontana Oliver Halkidiki Urkarnade Ekologiska 290 g

    Oliver Halkidiki Urkärnade Ekologiska

    Läs Mer
    Kapris små fina - Fontana 150 g

    Kapris små fina

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Halloumi Med Vattenmelon Recept

    Halloumi med vattenmelon

    Det här är en stor favorit i sommarvärmen på Cypern, så gott! Andra ostar, som saganaki, grilloumi eller feta är också jättegott till vattenmelon, och

    LÄS MER >
    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >