En variant på den grekiska klassikern Spinakopita – spenat och fetaostpaj, fast i miniformat. Oemotståndliga på buffébordet eller som liten och frasig förrätt.

En variant på den grekiska klassikern Spinakopita – spenat och fetaostpaj, fast i miniformat. Oemotståndliga på buffébordet eller som liten och frasig förrätt.
Dela
Skriv ut & Mejla
En ljuvlig veggieröra gjord på grillade kronärtskockor och saganakiost från Fontanas familjeskafferi. Utsökt som dipp till grönsaker, chips och halloumifries!
Vindolmar är en kär basrätt i det grekiska köket. Varje familj har sitt eget recept så här bjuder vi på Fontanas egen favorit med krämig
Bearnaise på grekiskt vis! Vår är gjord på krämig grekisk yoghurt som ger dippen en lite syrligare dimension. Smakar lika fint till varma kötträtter som
Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar
Bjud på dessa frasiga filodegscigarrer med ost och paprika nästa gång vännerna kommer på besök! Busenkla att förbereda och lika goda varma som kalla. Kan