Search
Fontana Filodegspajer med spenat och fetaost Recept Bild

Filodegspajer med spenat och fetaost

En variant pÃ¥ den grekiska klassikern Spinakopita – spenat och fetaostpaj, fast i miniformat. OemotstÃ¥ndliga pÃ¥ buffébordet eller som liten och frasig förrätt.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

12 Portioner
  • InnehÃ¥ller följande Fontana produkter

    Fontana Grekisk Filodeg - Fryst 450 g

    Grekisk Filodeg – Fryst

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet PDO

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Friterad zucchini

    Öl gör dessa krispiga godbitar fluffiga som moln! Vår grekiskinspirerade tempura på färsk zucchini fixar du snabbt och enkelt. En plockis som hela familjen kommer

    LÄS MER >
    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >
    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >
    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >