Bruschettamacka med fetaost och tomater
Bruschettamacka Med Fetaost Och Tomater Recept

Bruschettamacka med fetaost och tomater

En bruschettamacka är en lite större variant av bruschetta som vi här valt att toppa med smulad feta, kronärtskockor och olivolja. En fräsch vegetarisk smårätt med mycket smak och crunch!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Bruschetta kronärtskocka 130 g

    Bruschetta kronärtskocka

    Läs Mer
    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >
    Tzatziki recept på grekisk yoghurtsås med gurka

    Tzatziki

    Tzatziki är en klassisk grekisk yoghurtsås med gurka och vitlök. Den världsberömda röran är numera en självklar del av det svenska köket. Njut den till

    LÄS MER >

    Friterad zucchini

    Öl gör dessa krispiga godbitar fluffiga som moln! Vår grekiskinspirerade tempura på färsk zucchini fixar du snabbt och enkelt. En plockis som hela familjen kommer

    LÄS MER >