Grekisk hummus

Hummus kan man laga på många olika sätt. Här bjuder vi på ett grekiskt recept till en ljuvligt krämig hummus med mycket vitlök! Ha som dipp, servera till maten eller bred på mackan.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Tahini Fontana 300 g

    Tahini

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tahini Dipp Recept

    Tahini-dipp

    En krämig dipp gjord på sesampasta, vitlök och citron. Dippen är god som den är men kan också blandas med kikärtor för att skapa världens

    LÄS MER >
    Fetadipp Med Chili Recept

    Fetadipp med chili

    En krämig dipp med yoghurt, fetaost och spansk peppar. Doppa grönsaker eller chips i denna heta oströra eller bred ett lager på rostat bröd och

    LÄS MER >