Grekisk hummus

Hummus kan man laga på många olika sätt. Här bjuder vi på ett grekiskt recept till en ljuvligt krämig hummus med mycket vitlök! Ha som dipp, servera till maten eller bred på mackan.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Tahini Fontana 300 g

    Tahini

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >
    Fetadipp Med Chili Recept

    Fetadipp med chili

    En krämig dipp med yoghurt, fetaost och spansk peppar. Doppa grönsaker eller chips i denna heta oströra eller bred ett lager på rostat bröd och

    LÄS MER >
    Lime Och Sesamdipp Recept

    Lime och sesamdipp

    En härligt syrlig dipp som är så fantastiskt enkel och så fantastiskt god! Doppa grönsaker, chips, bröd, kroketter eller halloumi-fries. Det perfekta tillbehöret till dina

    LÄS MER >