Grekisk hummus

Hummus kan man laga på många olika sätt. Här bjuder vi på ett grekiskt recept till en ljuvligt krämig hummus med mycket vitlök! Ha som dipp, servera till maten eller bred på mackan.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Tahini Fontana 300 g

    Tahini

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Honung Och Senapsdipp Recept

    Honung och senapsdipp

    En supergod yogurtdipp med honung och senap som du rör ihop på bara någon minut! Doppa halloumi-fries, potatischips, grönsaker eller kroketter. Det perfekta tillbehöret till

    LÄS MER >
    Tzatziki sill recept

    Tzatziki sill

    Tzatziki är en klassisk yoghurtsås som används till det mesta inom grekisk matlagning. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska

    LÄS MER >
    Fetadipp Med Jalapeno Recept

    Fetadipp med jalapeño

    En slät och krämig ostdipp som smaksatts med jalapeñofyllda delikatessoliver från vårt eget skafferi. Passar utmärkt till grönsaker, chips eller räkor.

    LÄS MER >
    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >