Grekisk hummus

Hummus kan man laga på många olika sätt. Här bjuder vi på ett grekiskt recept till en ljuvligt krämig hummus med mycket vitlök! Ha som dipp, servera till maten eller bred på mackan.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

2-4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer
    Tahini Fontana 300 g

    Tahini

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Tzatziki sill recept

    Tzatziki sill

    Tzatziki är en klassisk yoghurtsås som används till det mesta inom grekisk matlagning. Numera är den världsberömda tztazikin också ett populärt inslag i det svenska

    LÄS MER >
    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >
    Tahini Dipp Recept

    Tahini-dipp

    En krämig dipp gjord på sesampasta, vitlök och citron. Dippen är god som den är men kan också blandas med kikärtor för att skapa världens

    LÄS MER >