Grekiska mandelmusslor med fetaost och hjortron
Grekiska mandelmusslor med fetaost och hjortronsylt Recept

Grekiska mandelmusslor med fetaost och hjortron

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

20-25 Portioner
  • Fyllning

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Svenska mandelmusslor med grekisk tvist! Här har vi valt att fylla de milda små kakorna med krämig fetaost, honung och hjortronsylt. Det är en kombination som verkligen smälter i munnen.

    Laga något gott

    Moussaka Recept

    Moussaka

    Det här är förstås en klassikernas klassiker från det grekiska köket. Här bjuder vi på vårt eget familjerecept där grillade auberginer toppas med världens godaste

    LÄS MER >