Grekiska mandelmusslor med fetaost och hjortron
Grekiska Mandelmusslor Med Fetaost Och Hjortron Recept

Grekiska mandelmusslor med fetaost och hjortron

Klassiska mandelmusslor à la Grekland! Här har vi valt att fylla våra ljuvliga små musslor med krämig fetaost, honung och hjortronsylt som helt enkelt smälter i munnen. Har du ett eget favoritrecept på musselskalen får du gärna använda det.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

20-25 Portioner
  • Fyllning

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Timjanhonung Från Kreta 250 g

    Timjanhonung Från Kreta

    Läs Mer
    Fontana Vildskogshonung Från Peloponnesos 250 g

    Vildskogshonung Från Peloponnesos

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Läskande Fruktbål Recept

    Läskande fruktbål

    Ett läskande fruktbål tackar ingen nej till under en varm sommardag. Här har vi blandat mango med passion och mousserande vin som kan bytas ut

    LÄS MER >
    Julmoussaka Recept

    Julmoussaka

    Ett kul inslag på det svenska julbordet. Här har vi tagit inspiration från en svensk julklassiker och varvat stavar av potatis och aubergine med lammfärs,

    LÄS MER >