Maros julköttbullar med Grilloumi

Maros julköttbullar med Grilloumi

Maros julköttbullar med dijonsenap och grilloumiost gör bullarna extra saftiga och ger dem en fylligare smak. Grilloumi är vår egenproducerade stek- och grillost från Cypern. Mycket gott på julbordet!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammfarsbullar Med Halloumi Recept

    Lammfarsbullar med halloumi

    Ett lite lyxigare alternativ till de klassiska köttbullarna! Här har nötfärsen bytts ut mot lammfärs och bullarna har fyllts med krämig halloumiost. Servera tillsammans med

    LÄS MER >
    Grillad Sheftaliakorv Recept

    Grillad sheftaliakorv

    Sheftalia är en cypriotisk variant på färsspett med mycket kryddor och smak. Ett kul och lite annorlunda inslag på grillgallret som garanterat kommer att imponera.

    LÄS MER >