Maros julköttbullar med Grilloumi

Maros julköttbullar med dijonsenap och grilloumiost gör bullarna extra saftiga och ger dem en fylligare smak. Grilloumi är vår egenproducerade stek- och grillost från Cypern. Mycket gott på julbordet!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 liter

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >
    Cypriotiska Sma Kottbullar Mikra Keftedakia Recept

    Cypriotiska små köttbullar

    Knapriga små köttbullar på cypriotiskt manér! Till skillnad från klassiska köttbullar blandar du fläskfärs, lammfärs och riven potatis för att höja smaknivån ett snäpp. De

    LÄS MER >