Maros julköttbullar med Grilloumi

Maros julköttbullar med dijonsenap och grilloumiost gör bullarna extra saftiga och ger dem en fylligare smak. Grilloumi är vår egenproducerade stek- och grillost från Cypern. Mycket gott på julbordet!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

6-8 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    97038 Grilloumi Grekisk Stek-och Grillost 200 g

    Grilloumi Original 200 g

    Läs Mer
    Fontana One Olivolja 1 litre

    One Olivolja

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Lammspett med grillat bröd recept

    Lammspett med grillat bröd

    Marinerade lammspett som får grilla sig möra på grillgallret. Servera i pitabröd med krispiga grönsaker eller direkt på tallriken tillsammans med en god sallad och

    LÄS MER >