Grönsakspaj med feta recept

Grönsakspaj med feta

Fetaosten ger denna grönsakspaj en fin och krämig konsistens samtidigt som degen får behålla sin krispighet. Här har vi varvat grönkål med spenat, rostad pumpa och vårlökar för att skapa en värmande god höstpaj. Självklart kan du byta ut grönsakerna mot andra favoriter.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner

DEG

FYLLNING

Innehåller följande Fontana produkter

Fontana Olivolja Originalet 500 ml

Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

Läs Mer
Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

Feta Originalet

Läs Mer

I SAMARBETE MED GASTROFY

Gör så här

  • Fyllning och montering:

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Fontanas Kräftpaj Recept

    Fontanas kräftpaj

    Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara

    LÄS MER >
    Halloumipajer recept

    Halloumipajer

    Små söta och fantastiskt goda piroger fyllda med halloumi från Fontanaskafferiet. Passar utmärkt på festbordet eller som eftermiddagsmål. Variera fyllningen och förvandla dessa godingar till

    LÄS MER >

    Spenatpaj – Spenakopita

    En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

    LÄS MER >