Fontanas kräftpaj
Fontanas Kräftpaj Recept

Fontanas kräftpaj

Baka kräftpaj till kräftskivan! Här bjuder vi på vårt frasigaste pajrecept med dill och grekisk yoghurt. Jättegott och superenkelt att förbereda. Gillar du att vara ute i god tid kan du baka pajen några dagar i förväg och frysa in.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4-6 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Äkta Grekisk Yoghurt 0%

    Läs Mer
    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Pajdeg:

    Äggstanning:

    fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Spenatpaj – Spenakopita

    En grönsakspaj med somriga eftertoner. Vi har valt att använda härligt frasig filodeg istället för klassisk pajdeg. Fetaosten ger spenatröran en härlig sälta. Lika god

    LÄS MER >
    Grönsakspaj med feta recept

    Grönsakspaj med feta

    Fetaosten ger denna grönsakspaj en fin och krämig konsistens samtidigt som degen får behålla sin krispighet. Här har vi varvat grönkål med spenat, rostad pumpa

    LÄS MER >