Halloumipasta med citron och vitlök Recept

Halloumipasta med citron och vitlök

Halloumipasta med citron och vitlök är den perfekta mixen av grekiska smaker och en lättlagad rätt. För inte bara funkar halloumi toppen i pasta, utan går även att riva över som topping vid servering. För vem gillar inte mycket ost? Snabblagat, enkelt recept och framförallt,  vansinnigt god. Perfekt till hela familjen till vardagkväll eller helglunch.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 750 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 750 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Pizza med lammfärs recept

    Pizza med lammfärs

    En supersnabb pizza med äkta medelhavssmak. Lammfärsen varvas med grekiska oliver och massor av saganakiost från vårt familjeskafferi. Såsen är gjord på Fontanas tomatjuice och

    LÄS MER >

    Fullkornsbulgur med aubergine

    En riktigt god och hälsosam gratäng gjord på fullkornsbulgur och vitlökskryddad aubergine. Perfekt som huvudrätt eller till kött och kyckling. Ett busenkelt recept för snabblagade

    LÄS MER >