Halloumipasta med citron och vitlök Recept

Halloumipasta med citron och vitlök

Halloumipasta med citron och vitlök är den perfekta mixen av grekiska smaker och en lättlagad rätt. För inte bara funkar halloumi toppen i pasta, utan går även att riva över som topping vid servering. För vem gillar inte mycket ost? Snabblagat, enkelt recept och framförallt,  vansinnigt god. Perfekt till hela familjen till vardagkväll eller helglunch.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 750 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 750 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bondpizza

    Bjud på äkta grekisk pizza! Den här varianten kallas för bondpizza och serveras mycket på Kreta. Toppa med krispig paprika, fetaost och kalamataoliver på en

    LÄS MER >
    Hummuspizza Recept

    Hummuspizza

    Hummus på pizzan? Självklart! Som en strålande inledning på fredagsmyset bjuder vi på denna ljuvligt goda pizza där hummus, potatis och chilimarinerad fetaost möts i

    LÄS MER >