Rödbetssallad med quinoa och feta
Rödbetssallad med quinoa och feta recept

Rödbetssallad med quinoa och feta

En härligt fräsch rödbetssallad som här får sällskap av både fetaost och quinoa. Kom ihåg att skölja ur quinoan ordentligt innan den kokas. Och var gärna generös med olivoljan!

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

1 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Feta Originalet|Fontana Fetaost från Grekland 150g

    Feta Originalet

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bakad fetaostsallad Recept

    Bakad fetaostsallad

    Bakad fetaostsallad är den perfekta rätten att svalka sig med i sommarvärmen eller som en snabblagad lunch. Fetaosten blir underbart krämig när man ugnsbakar den

    LÄS MER >
    Krämig Grönkålssallad Recept

    Krämig Grönkålssallad

    Vem påstod att grönkål är trist? Här har vi förberett en krämig grönkålssallad med dijonmajonnäs, krossade valnötter och Saganakiost. Julens garanterat godaste grönkålsrätt!

    LÄS MER >
    Varm Caprese Recept

    Varm caprese

    En klassisk tomat- och mozzarellasallad från norra Italien som kryddas med basilika och rejäla mängder olivolja. Passar utmärkt på mezebordet eller som tillbehör till sommarens

    LÄS MER >

    Vattenmelonsallad

    En härligt läskande melonsallad säger ingen nej till i sommar. Här får den sällskap av grillad halloumi, krispiga pinjenötter och lime. Ju mognare melon desto

    LÄS MER >
    Fontana Höstsallad recept

    Höstsallad

    På hösten ska man frossa i de frukter och grönsaker som är i säsong, som äpple, morot och rödkål. Tillsammans med färska fikon, broccoli och

    LÄS MER >