Kaltsounia från Kreta Recept

Kaltsounia från Kreta

Serveras till te/kaffe.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

15 Portioner
  • Fyllning

    Pensling

    Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • Tips!

    fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >
    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >