Kourabiedes Smorkakor Med Mandel Recept

Kourabiedes – Smörkakor med mandel

Söta och stora snöbollar gjorda på smör, mandel och och en skvätt konjak! Servera till fikat eller söndagsbrunschen. Kakornasin utseende gör att de passar helt sagolikt bland julens söta favoriter. Håller längre om du förvarar dem i en tätslutande burk på ett svalt ställe i skafferiet.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

30-35 Portioner
  • Rulla i:

    Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bougatsa kaka gjord på mannagrynskräm och filodeg Recept

    Bougatsa

    Bougatsa är en klassisk cypriotisk paj gjord på filodeg och vaniljkryddad mannagrynskräm. Den frasiga desserten kan serveras varm eller kall, gärna med en skopa hemlagad

    LÄS MER >
    Kataifirullar recept

    Kataifirullar

    Läckert spröda små bitar fyllda med pistachnötter, valnötter och kanel. Gillar du inte pistachnötter går det bra att byta ut mot mandel. En klassisk kondisbit

    LÄS MER >
    Jordgubbar med getost recept

    Jordgubbar med getost

    Getost har en speciell sälta som gifter sig fint med våra svenska solmogna gubbar! Servera antingen som en härlig sallad med smak av sommar eller

    LÄS MER >