Kourabiedes – Smörkakor med mandel
Kourabiedes Smorkakor Med Mandel Recept

Kourabiedes – Smörkakor med mandel

Söta och stora snöbollar gjorda på smör, mandel och och en skvätt konjak! Servera till fikat eller söndagsbrunschen. Kakornasin utseende gör att de passar helt sagolikt bland julens söta favoriter. Håller längre om du förvarar dem i en tätslutande burk på ett svalt ställe i skafferiet.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

30-35 Portioner
  • Rulla i:

    Innehåller följande Fontana produkter

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Frusna yoghurtkuber recept

    Frusna yoghurtkuber

    Frusna yoghurtkuber med granatäppelkärnor är så gott och läskande. De är så enkla att göra och innehåller endast tre ingredienser.

    LÄS MER >
    Fetaostbollar Recept

    Fetaostbollar

    Himmelska tryfflar gjorda på saffranskryddad färskost och feta som rullats i pistagekross. Gillar du inte saffran går det bra med kanel eller kardemumma istället. Perfekta

    LÄS MER >