Kikärtsbullar
Kikärtsbullar Recept

Kikärtsbullar

Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera gärna med tzatziki, grönsaker och stora gröna oliver.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

3 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet

    Halloumi Originalet

    Läs Mer
    Fontana Tahini 300 g

    Tahini

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Ägghalvor Med Oliver Recept

    Ägghalvor med oliver

    En enkel förrätt som du fixar på bara någon minut. Toppa ägghalvorna med solmogna kalamataoliver och ringla lite olivolja över. Härligt gott på buffébordet!

    LÄS MER >
    Tryffelkräm Med Fetaost Recept

    Tryffelkräm med fetaost

    En ljuvligt krämig oströra med tryffel och peppar. Fontana Feta med tryffel ingår i vår finaste produktserie hittills och är en förstklassig fetaost som smaksatts

    LÄS MER >
    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >