Kikärtsbullar Recept

Kikärtsbullar

Grekiska kikärtsbullar med halloumi, tahini och varma kryddor. En given favorit bland barnen! Påminner om falafel och kan kombineras med alla möjliga sorters tillbehör. Servera gärna med tzatziki, grönsaker och stora gröna oliver.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

3 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Halloumi Originalet PDO 200g

    Halloumi Originalet 200 g

    Läs Mer
    Tahini Fontana 300 g

    Tahini

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Köttfärsrullar Recept

    Köttfärsrullar

    Krispiga filodegsrullar som fyllts med en kryddig nötfärsfyllning. Fantastiskt gott som plockrätt på mezebordet. Kan också serveras som förrätt tillsammans med med tzatziki och en

    LÄS MER >
    Fasolia Vita Bonor Med Olivolja Recept

    Vita bönor med olivolja

    En busenkel smårätt eller bönsallad med grönsaker och rikliga mängder olivolja. Passar utmärkt ihop med en bit grillad fisk eller som enklare huvudrätt tillsammans med

    LÄS MER >