Gratinerad Portabello Med Saganaki Och Gremolata Recept

Gratinerad portabello med Saganaki och gremolata

Stora, ugnsgratinerade portobellosvampar fyllda med grekisk ost, citron och persilja. Ett självklart inslag på det vegetariska meze-bordet men passar också väldigt bra till grillade rätter eller som varm förrätt.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

10 Portioner
  • Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Saganaki 150 g

    Saganaki

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Originalet 500 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 500ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Feta Med Oregano Recept

    Feta med oregano

    Ett busenkelt sätt att servera god mat på. Ibland behövs bara en riktigt bra produkt. Feta med olivolja är en fantastisk smakkombination och tillsammans skapar

    LÄS MER >
    Hummustallrik Recept

    Hummustallrik

    Världens populäraste kikärtsröra kommer till sin rätt på denna härliga tallrik med halloumi, granatäpple, rödlök och olivolja. En lätt och hälsosam förrätt som serveras med

    LÄS MER >