Lammfärs- och grilloumipizza recept

Lammfärs- och Grilloumipizza

Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här. Vill du testa något nytt kan du byta ut tomatsåsen mot Fontana Grekisk Yoghurt. Gå loss och gör din egen favoritpizza.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Pizzabottnar Mini Förpackning

    Stenugnsbakad Pizzabotten Vete Mini

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Fullkorn

    Läs Mer

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Chili & Örter

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Hummuspizza Recept

    Hummuspizza

    Hummus på pizzan? Självklart! Som en strålande inledning på fredagsmyset bjuder vi på denna ljuvligt goda pizza där hummus, potatis och chilimarinerad fetaost möts i

    LÄS MER >
    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Bao buns med grilloumi är en solklar favorit. Här möter asiatiska smaker som hoisinsvamp och baobröd den grekiska klassikern och skapar en ny vegetarisk smaksensation.

    LÄS MER >