Lammfärs- och Grilloumipizza
Lammfärs- och grilloumipizza recept

Lammfärs- och Grilloumipizza

Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här. Vill du testa något nytt kan du byta ut tomatsåsen mot Fontana Grekisk Yoghurt. Gå loss och gör din egen favoritpizza.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest

Skriv ut & Mejla

Dela på print
Dela på email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten 4 x 70 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten Vete 30cm

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Fullkorn

    Läs Mer

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Chili & Örter

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi borde man alltid ha till hands. Nyfriterade, eller direkt från ugnen. Det är en del

    LÄS MER >