Lammfärs- och Grilloumipizza
Lammfärs- och grilloumipizza recept

Lammfärs- och Grilloumipizza

Med stenugnsbakade bottnar och tärnad Grilloumi blir pizzan färdig på nolltid – och jättegod! Om du vill göra en egen tomatsås hittar du receptet här. Vill du testa något nytt kan du byta ut tomatsåsen mot Fontana Grekisk Yoghurt. Gå loss och gör din egen favoritpizza.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till servering:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Fontana Pizzabottnar Mini Förpackning

    Stenugnsbakad Pizzabotten Vete Mini

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Vete

    Läs Mer
    Fontana Stenugnsbakad Pizzabotten - Fullkorn 360 g

    Stenugnsbakad Pizzabotten – Fullkorn

    Läs Mer

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Chili & Örter

    Läs Mer
    Fontana Olivolja Original Extra Virgin 250 ml

    Olivolja Originalet Extra Virgin 250 ml

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >
    Grillad Grilloumipitta Recept

    Grillad Grilloumipita

    Livet behöver inte vara så komplicerat. Är du hungrig? Ta fram ost, tomat, bröd och en klick smakrik röra utan tillsatser. Antingen gör du röran

    LÄS MER >
    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk

    LÄS MER >