Grilloumifylld aubergine
Grilloumifylld aubergine recept

Grilloumifylld aubergine

En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime och en drös färska örter blir den en magisk middag som faller både vegetarianer och andra i smaken.

Dela

Skriv ut & Mejla

Ingredienser

4 Portioner
  • Till severing:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Chili & Örter

    Läs Mer

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Mynta & Rosépeppar

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watch Created with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Grilloumibollar recept

    Grilloumibollar

    Har du ätit Grilloumi till efterrätt någon gång? Det här är små ostbollarna med balanserad sälta passar perfekt till drinken, men man kan lika gärna

    LÄS MER >