fbpx
Grilloumifylld aubergine
Grilloumifylld aubergine recept

Grilloumifylld aubergine

En mjuk aubergine med tomat som fått stå ett tag i ugnen är gott i sig. Med sältan från en mild ost, syran från lime och en drös färska örter blir den en magisk middag som faller både vegetarianer och andra i smaken.

Dela

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Skriv ut & Mejla

Share on print
Share on email

Ingredienser

4 Portioner
  • Till severing:

    Innehåller följande Fontana produkter

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Chili & Örter

    Läs Mer

    Grilloumi® Tärnad i Olja – Mynta & Rosépeppar

    Läs Mer

    I SAMARBETE MED GASTROFY

    Gör så här

  • fontana_watchCreated with Sketch.

    Start timer

    Laga något gott

    Bao buns med Grilloumi och asiatisk svamp Recept

    Grilloumi Bao Buns

    Sugen på vegetariska bao buns? Med hoisinsvamp och baobröd blir vår Grilloumi asiatisk. Bröden hittar du i frysen i asiatiska livsmedelsbutiker. Där finns också koreansk

    LÄS MER >
    Vårrullar med grilloumi recept

    Vårrullar med Grilloumi

    Frasiga vårrullar av filodeg fyllda med ugnsbakade grönsaker och Grilloumi. Visst låter det gott? Det är det också. Helst nyfriterade eller direkt från ugnen. Perfekt

    LÄS MER >